Archive Category: Aikuinen Viitasaari

Vaimo antaa pillua se on suihinotto

vaimo antaa pillua se on suihinotto

Kiitos palautteesta, mutta se on tosiaan kirjoitettu sillon kun olin ehkä vuotias, joten en ihan kamalasti sen ikäiseltä odottaisi 😀 – Dereka. Sulkiessani saunan ovea takanani kuulen Tomin sanat: Kyllä sulla on upee vaimo. Säpsähdän, ja onnellinen ja jännittynyt hymy hiipii huulille. Bruneteiden sanotaan olevan luetettavia ja jämptejä. Päteekö se myös seksiin? Menemmekö liian pitkälle, jos sanomme että brunetet ovat kuumempia kuin keskiverto vaaleat, koska he ovat valmiita tekemään mitä vain todistaakseen että ovat yhtä villejä ja rohkeita kuin vastapuolen stereotypiat.

Vaimo antaa pillua se on suihinotto -

Vilkaisin sivulleni ja näin reiden pehmeän lihan heilahtavan ja muuttuvan jännittyneeksi. Tomi siirtää huuliaan ranteelleni ja siitä ylöspäin käsivartta pitkin, katse silmiini naulittuna.

Vaimo antaa pillua se on suihinotto -

Erotuksena vain oli se, että eivät Ainon sukkahousut olleet lähelläkään ilmatiivistä. Makaamme huohottaen päällekkäin penkillä. Kiitos palautteesta, mutta se on tosiaan kirjoitettu sillon kun olin ehkä vuotias, joten en ihan kamalasti sen ikäiseltä odottaisi 😀 – Dereka. Sulkiessani saunan ovea takanani kuulen Tomin sanat: Kyllä sulla on upee vaimo. Säpsähdän, ja onnellinen ja jännittynyt hymy hiipii huulille. Bruneteiden sanotaan olevan luetettavia ja jämptejä. Päteekö se myös seksiin? Menemmekö liian pitkälle, jos sanomme että brunetet ovat kuumempia kuin keskiverto vaaleat, koska he ovat valmiita tekemään mitä vain todistaakseen että ovat yhtä villejä ja rohkeita kuin vastapuolen stereotypiat.

Videos

Kaija Koo - Kuka sen opettaa (Official video)